Till det bättre

Förra onsdagen fick jag byta avdelning, så nu befinner jag mig på Sundsvalls Sjukhus och jag trivs så mycket bättre här! Öppet kök, nära till bussen, gratis internet och bättre personal. Det är ingen flytt till Umeå direkt, men det är iallafall någonting! Nu får jag komma hem till Umeå varannan helg. Jag ska hem och fira min mors födelsedag nu på fredag, det kommer bli myspys. Kanske blir det en tatuering snart som Julia Tannemyr ska göra! Aspeppad, hon är så duktig.

Sist jag var hemma for vi på droskan och åt buffé, fick en fin bild på mig och min älskade pappa.
bild(1)


Posted in Ramble by with 2 comments.

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>