Nästa år, då jävlar!

Skeeter Davis – The end of the world

 

Har börjat se ”Under the dome” då plötsligt denna låt började spela, jag älskar den här låten och nu vet jag äntligen vem som gjort den! Jag minns den från filmen ”Girl, Interrupted” där Daisy spelad av Brittany Murphy hängde sig. (Ingen spoiler, för alla har sett den filmen redan.)

Under the Dome

Nu bär mina vänner av till Urkult, och själv sitter man här och låtsas ha ett liv. Jag hoppas ni får en fantastisk upplevelse där borta! Nästa år följer jag med! :)


Posted in Musik, Ramble by with no comments yet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>