Jag vill trivas

Som ni kanske sett har jag gått upp i vikt det senaste året då jag tagit viktökande mediciner och suttit stilla. Jag önskar jag trivdes med min kropp som den såg ut förut, för när jag kollar tillbaka var jag lagomsmal fast jag tyckte jag var tjock. Nu är jag tjock på riktigt och mår jättedåligt över det. Jag har vant mig vid att sitta framför tv:n och datorn utan att röra mig mer än fram och tillbaka till rökrummet. Jag borde ta tag i det, men det är så mycket svårare än jag trodde.

bild(2)


Posted in Ramble, Seriöst by with no comments yet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>