Gjort är gjort och kan inte göras ogjort

Varje gång jag blundar och försöker slappna av kommer minnen och väcker mig. Minnen från saker jag gjort, sagt och ångrar. Jag känner mig som en hemsk människa och jag ifrågasätter varför jag ens har vänner kvar. Jag vet att jag överdriver, väldigt mycket, för sakerna jag gjort är småsaker egentligen. Jag pratar inte om de fruktansvärda handlingarna Isak har gjort, för de handlingarna minns jag inte och kan inte ta ansvar över. Jag pratar om misstag vi alla egentligen gör, säga fel saker vid fel tillfälle och göra bort sig. Det kan vara sånt man gjort när man varit påverkad eller sånt man sagt utan att tänka till före. Jag avundas dem som kan lära sig av misstagen och gå vidare, men jag stannar kvar där, i det förflutna varje gång jag blundar eller har en stund för mig själv.

 

 

min värsta fiende 2

 

 


Posted in Ramble, Seriöst by with no comments yet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>