Fördriva tiden

Så vad gör jag om dagarna för att fördriva tiden här på rättspsyk?

Idag var jag hos en sångpedagog här på musiken som finns på kliniken. Jag fick lära mig olika tekniker och snart kommer en reggaelåt att bli klar för er att lyssna på.

Jag har just gått klart en kbt inspirerad kurs som är till för att inte hamna i drogåterfall. Jag är nu redo att testa ett liv helt nyktert, och hittills går det skitbra!

En gång i veckan går jag ner på gymmet som också finns här på kliniken, detta måste göras eftersom det man gör mest här är att sitta och glo på tv och äta hysteriskt.

Jag träffar psykologen en gång i veckan, trots att vi knappt har något att prata om längre då jag anser att jag är färdigbehandlad.

Jag far ut på äventyr med min stödperson. Som sist då vi for på bio och såg Noah. (Inte världens bästa film, trodde den skulle vara bättre eftersom det var Darren Aronofsky som gjort den.)

Den 15de ska jag ha vårdplanering , då får jag veta hur framtiden ser ut, hur länge jag ska behöva stanna här och hur mycket frihet jag kommer få ha! Jag håller tummarna, för det kan innebära att jag ÄNTLIGEN får träffa min flickvän igen. Jag har inte träffat henne på en evighet! Saknar dig sötnos.


Posted in Ramble by with no comments yet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>